Fashion

Mijn favoriete schoenen voor de lente

Met de lente in volle gang is het tijd om te investeren in het juiste schoeisel voor het seizoen. Of je nu gaat wandelen in het park, een dagje gaat winkelen of een avondje uit gaat, het dragen van de juiste schoenen kan voor mij het verschil maken tussen een goede dag en een slechte dag. Dit is mijn top drie meest geschikte schoenen voor het voorjaar. Laat de zon maar schijnen!

Sneakers – altijd goed

Sneakers zijn altijd een goede keuze voor het voorjaar. Ze zijn comfortabel, veelzijdig en kunnen worden gedragen met allerlei soorten outfits, van spijkerbroeken tot jurken. Kies voor een paar sneakers met een opvallende kleur of print om je outfit wat extra pit te geven. Toch ben ik op dit moment helemaal weg van witte New Balance sneakers, mijn nummer één van dit moment.

Sandalen – stijlvol en leuk

Sandalen zijn een must-have voor warme dagen en kunnen zowel casual als chic worden gedragen. Kies voor een paar sandalen met een hak als je een avondje uit gaat, of ga voor een platte sandaal als je de stad in gaat. Er zijn veel verschillende stijlen en kleuren om uit te kiezen, dus er is altijd wel een paar dat bij je past. Een relatief onbekend merk, Notre-V, is mijn favoriete merk op dit moment.

Espadrilles – voor warme dagen

Espadrilles zijn perfect voor het voorjaar omdat ze licht en luchtig zijn. Ze zijn gemaakt van canvas of katoen en hebben meestal een gevlochten zool van jute of touw. Espadrilles zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en prints en kunnen worden gedragen met alles, van shorts tot zomerjurken. Toch hou ik ook hier van neutrale tinten en is Via Vai een van mijn favoriete merken.

Ongeacht welke schoen je kiest, zorg ervoor dat deze comfortabel is en goed past. Schoenen die niet goed passen of versleten zijn, daar wil je niet mee door de stad stappen. Investeer beter in een paar schoenen van goede kwaliteit die je de hele lente en zomer kunt dragen. Ik kan niet wachten op de lente en zomerse dagen!

Dit vind je misschien ook leuk...