Fashion

Modetrends van 2021

De koude wintermaanden zijn weer terug in ons land. Veel mensen vragen zich af welke modetrends het komende seizoen het meest populair zullen zijn. Zowel in magazines als online heb ik de laatste tijd hierover al veel gelezen en mijn conclusie: de winter van 2021 heeft heel veel trendy kledingstukken en stijlen. Ik neem je mee in de trends die ik het leukste vindt.

De eerste trend van deze winter is de oversized look. Oversized truien en jassen zijn dit jaar helemaal in. Ze combineren het comfort van thuis met een trendy uiterlijk. Je kunt ze dragen met een strakke jeans of een rok om een stijlvolle look te creëren.

Een andere trend die we dit seizoen veel zullen zien, is de militaire stijl. Donkergroene jassen en grove laarzen en accessoires zijn een perfecte manier om een stoere, maar stijlvolle look te creëren. Combineer dit met een stoere jeans en je bent helemaal klaar voor het winterseizoen.

Nu we het toch hebben over jeans, ze zijn ook deze winter een must-have. Jeans in verschillende wassingen en stijlen zijn dit jaar helemaal in. Je kunt ze dragen met een oversized trui of jas om een stijlvolle look te creëren. Tot slot zijn ook gebreide items een modetrend dit seizoen. Gebreide truien, vesten en jassen zijn helemaal in. Ze voegen een extra touch van warmte toe aan je look en geven je een stijlvolle look.

Kortom, het nieuwe jaar 2021 biedt een scala aan kledingstukken en stijlen. Oversized looks, militaire stijl, jeans en gebreide stukken zijn dit jaar helemaal in. Wat zijn jouw favoriete stukken om een stijlvolle look voor de koude wintermaanden te creëren?

Dit vind je misschien ook leuk...